ACAMPADA PENYAGOLOSA 2023

Un any més, l’alumnat de 1r d’ESO i l’alumnat de 1r del Cicle Superior ha participat en l’acampada de benvinguda a Penyagolosa. Una experiència fantàstica per a donar la benvinguda al nou curs!

 

Graduació 2n Batxillerat i 2n Cicles Formatius 2022

Enhorabona a totes i tots! Molta sort!

Flip'22

Un any més hem celebrat el nostre Festival del Llibre i la primavera, amb fantàstiques actuacions, concursos i activitats al voltant dels llibres i la lectura.

Enhorabona a tots els participants!

 

El tren de la memòria

L'alumnat de 4t d'ESO ha pogut conèixer a Marta Arribas, directora del documental "El tren de la memoria"  amb qui han tingut una xerrada col·loqui després de la visualització de la pel·lícula.

BENICURSA 2022

Avui amb bon temps per fi hem pogut celebrar la nostra tradicional Benicursa. Gràcies a tots els participants i organitzadors i enhorabona als guanyadors/es.

 

Estudi de l'ecosistema del Desert de les Palmes

L'alumnat de 1r d'ESO va realitzar al mes d'abril aquesta visita tant enriquidora, organitzada pel departament de Biologia, per estudiar l'ecosistema del Desert de les Palmes.

 

Eixida teatral: “Historia de una escalera”

Per MARIA, PAREJA OLCINA | 7 de febrer de 2024 | Comentaris tancats a Eixida teatral: “Historia de una escalera”

Hui ha sigut un dia especial per al nostre alumnat de segon de batxillerat. Han tingut l’oportunitat de viure la literatura en primera persona, eixint d’excursió al teatre per a gaudir de “Historia de una escalera” de Antonio Buero Vallejo. Esta obra, no sols és un clàssic imprescindible sinó també part essencial de l’examen de les PAU.

L’experiència ha sigut inoblidable: han gaudit de cada acte i s’han convertit en el grup més participatiu de la sala.

Estem segurs que moments com este enriquixen el seu aprenentatge i els preparen per a afrontar amb èxit els reptes acadèmics.

Premis FLIP’21

Per CAROLINA, CERVELLO GARCIA | 31 de maig de 2021 | Comentaris tancats a Premis FLIP’21
DISSENY CARTELL FLIP 21
L’ILLA DEL TRESOR
  • 1r Marta Macián Moreno
  • 2n Félix Villarroya
  • 3r ex-aequo  Daniela Medina Vilar   – Luna Tàrrega Cañada
LA MORT SÚBITA
  • 1r Pablo Nicolau
  • 2n Oscar Eygasier
EL KONTALLIBRES
LLETRAFERITS
LA INSTANTÀNIA
LA IL·LUSTRE

Enhorabona als guanyadors i guanyadores!

 

 

Benicursa 2021

Per CAROLINA, CERVELLO GARCIA | 31 de març de 2021 | Comentaris tancats a Benicursa 2021

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO ha celebrat avui el Dia de l’Esport amb aquesta tradicional activitat al nostre centre, adaptada enguany a les mesures de seguretat i salut. Organitzada pel departament d’Educació Física i amb la indispensable col·laboració de l’alumnat de Cicles Formatius, l’activitat ha estat tot un èxit.

Ací podeu consultar la classificació. Enhorabona als campions i campiones.

1r ESO

2n ESO

Absolut  

Pòdium masculí 2n ESO

Pòdium femení 2n ESO

 

 

 

 

 

 

Pòdium masculí 1r ESO

Pòdium femení 1r ESO

 

Més fotos:

https://photos.app.goo.gl/nvGyLDsK3xKVTUoB6

4ESO: Taller de sensibilització

Per ANA MARIA, OVANDO MOROS | 17 de desembre de 2020 | Comentaris tancats a 4ESO: Taller de sensibilització

L’alumnat de 4t d’ESO ha participat en un taller de sensibilització sobre els refugiats a càrrec de l’alumnat de 1er de Batxillerat i Creu Roja. L’alumnat de batxillerat ha compartit la seua experiència del curs passat en l’activitat del Camp de refugiats organitzada per Creu Roja.

1ESO: Activitats amb La Maranya

Per ANA MARIA, OVANDO MOROS | 17 de desembre de 2020 | Comentaris tancats a 1ESO: Activitats amb La Maranya

L’alumnat de 1r d’ESO ha gaudit amb la presentació de l’associació “La Maranya“. Han fet activitats de cohesió de grup treballant la importància del respecte a les normes Covid.

Xerrada: Pascual Fuster

Per ANA MARIA, OVANDO MOROS | 16 de desembre de 2020 | Comentaris tancats a Xerrada: Pascual Fuster

Dijous 17 de desembre rebrem a Pascual Fuster García, un contrastat alpinista i muntanyenc que farà una xerrada als alumnes del cicle superior TSEAS sobre les seues experiències a la muntanya, aportant-nos grans coneixements sobre la seguretat i la preparació per a afrontar grans reptes.

Durant més de trenta-cinc anys ha estat íntimament relacionat amb la muntanya aconseguint innombrables gestes, membre de C.E.C. (Centre Excursionista de Castelló), compte a la seua esquena amb més de 100 ascensions a pics de totel món entre les quals destaquen Pic Lenin a 7134 m i l’Aconcagua a 6959 m entre altres. A més és
membre fundador i organitzador de la “Marxa de Muntanya Castelló-Morella”, soci del Club de Muntanya El Piolet i soci del Centre Excursionista de Castelló.

Present en expedicions tan importants com Tour dels Annapurna (Nepal) o Trekking al camp base de l’Everest amb tres serrals i dos cims (Nepal), a més ha realitzat un munt de viatges per les muntanyes de tota Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica.

És un gran honor i una gran oportunitat comptar amb la seua presència, sens dubte farà gaudir a tots els amants de la naturalesa.

4ESO: Taller “En marxa per la inclusió”

Per ANA MARIA, OVANDO MOROS | 23 de novembre de 2020 | Comentaris tancats a 4ESO: Taller “En marxa per la inclusió”

L’alumnat de 4rt d’ESO ha participat en el taller “En marxa per la inclusió”  impartit per EAPN València (@eapncv xarxa per la inclusió). Ens han aportat dades sobre la pobresa, trencant estereotips i donant a conéixer la diversitat de la realitat de la pobresa a la Comunitat Valenciana.

 

3ESO, 1CFB: Xerrada “Prevenció de l’addicció a les noves tecnologies”

Per ANA MARIA, OVANDO MOROS | 20 de novembre de 2020 | Comentaris tancats a 3ESO, 1CFB: Xerrada “Prevenció de l’addicció a les noves tecnologies”

L’alumnat de 1CFB i de 3r de PMAR ha assistit a les xarrades organitzades per l’ajuntament de Benicàssim i amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport sobre “Prevenció de l’addicció a les noves tecnologies”.

 

1ESO: Ruta de les Vil·les i Torre de Sant Vicent

Per ANA MARIA, OVANDO MOROS | 20 de novembre de 2020 | Comentaris tancats a 1ESO: Ruta de les Vil·les i Torre de Sant Vicent

Un divendres més altre grup de 1r d’ESO ha realitzat la ruta per les Vil·les del Passeig Pilar Coloma i visitat la Torre de Sant Vicent gràcies a una iniciativa de l’ajuntament de Benicàssim encaminada a promocionar el patrimoni de la nostra localitat entre la joventut, un dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de l’agenda 2030 de les Nacions Unides. La visita guiada ha estat a càrrec d’Arqueocas .

Més imatges en aquesta galeria.

Dia de l’estudiant

Per ANA MARIA, OVANDO MOROS | 17 de novembre de 2020 | Comentaris tancats a Dia de l’estudiant

Hem participat avui, 17 de novembre, en el primer consultori de l’alumnat, una activitat en línia per a celebrar el Dia  internacional de l’estudiant amb la presència del Conseller d’Educació, Cultura i Esport, el Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional i representants de l’alumnat.

La intervenció de l’alumna de 2n de batxillerat de Benicàssim preguntant al Secretari Autonòmic es pot veure a partir del minut 1:09: 39 del següent vídeo.

Pots veure algunes imatges més en aquesta galeria.