Història

IES VIOLANT DE CASALDUCH

IMG_0314

L’edifici es troba a l’entrada del nucli urbà i va ser inaugurat ara fa vint-i-cinc anys (1995). Inclou dos edificis d’aules: a l’edifici principal es troben els despatxos, secretaria, sala de professorat, biblioteca i sala d’usos múltiples, el segon edifici té dues plantes; a més hi ha un gimnàs i una cantina. Aquestes quatre edificacions tanquen un claustre central, enjardinat. 

L’IES Violant de Casalduch projectat en un principi per a 16 unitats d’ESO, 4 de Batxillerat i 2 Cicles Formatius i posteriorment, engrandit amb la revisió del mapa escolar a 20 unitats d’ESO, va iniciar les seues activitats lectives el curs 95/96 amb la implantació anticipada en la província de Castelló de la LOGSE. 

És un centre en constant canvi: El curs 98/99 es començà a impartir els Cicles Formatius Mitjà i Superior de la Família d’Activitats Físiques i Esportives. No serà fins el curs 99/00 quan funcionaran totes les instal·lacions del Centre, ja que per fi, es va acabar l’edifici destinat a albergar els 4t d’ESO i els Batxillerats.