PROJECTE 2n ADA HÀBITS SALUDABLES


Dimecres passat, 31 de maig, vam encetar amb l’alumnat d’ADA la setmana dedicada al
projecte de la 3a avaluació Hàbits Saludables. Gràcies al professorat del Departament
d’Hostaleria i Turisme del CIPFP de Batoi i al seu alumnat, vam passar un matí diferent,
molt divertit i enriquidor.
Per una banda, vam aprendre algunes tècniques de l’alta cuina, com per exemple, a llevar-li
la pell a la fruita davant del client sense tocar-la directament. També vam conéixer, al mateix
temps, quines eren les propietats d’aquestes fruites i de quina manera preparar-les perquè
siguen més atractives sense perdre cap de les seues propietats. Fins i tot, el nostre alumnat
va poder tastar algun batut o còctel saludables, senzills i boníssims preparats amb aquestes
fruites.
Per una altra, vam tenir l’oportunitat de conéixer com és una cuina d’un restaurant per dins i
com s’havia de procedir perquè la higiene siga la premissa principal a l’hora de cuinar.
També, ens van organitzar un taller de pizza, on el nostre alumnat va gaudir d’allò més,
embrutant-se amb la farina i modelant la seua porció de massa perquè fora el més original
possible.
I quina manera millor d’encetar un projecte basat en hàbits saludables que menjant una
porció de pizza feta per nosaltres amb ingredients nutritius i equilibrats, propis de la rica
dieta mediterrània? Amenacem de tornar el curs vinent!