Visites iMoute Centre Amfitrió

Aula dinàmica d’aprenentatge

El passat 10 d’abril vam iniciar a rebre les visites com a centre amfitrió dins del programa iMou-et 2024 organitzat per la Subdirecció General de Formació del Professorat.  

Els primers a visitar-nos han sigut les companyes de l’IES Pou Clar d’Ontinyent, interessats a conéixer el nostre projecte d’innovació educativa ADA.  A més, han pogut observar en directe la posada en escena del Museu de la Diversitat.  

Esperem que puguen aprofitar la nostra iniciativa i dur a terme al seu centre algunes de les nostres idees.  

El passat 17 d’abril ens va visitar el professorat de l’IES L’Arabí d’Alfàs del Pi, dins del marc de les visites que rebem com a centre amfitrió del programa iMou-te.  

Han pogut observar com s’organitza el projecte Aula Dinàmica d’Aprenentatge (ADA), així com el seu producte estrela: el Museu de la Diversitat.  

Esperem que la visita haja sigut profitosa i puguen aplicar en el seu centre algunes de les nostres propostes. 

Continuem amb les visites a l’IES Andreu Sempere dins del programa iMou-te. Ara és l’ocasió de rebre als companys i companyes de l’IES La Mola de Novelda, que el 15 de maig van vindre a conéixer el projecte ADA. De la mà del professorat dels dos àmbits van conéixer com s’organitza tot el treball d’ADA, activitats dins de l’aula, materials d’àmbit i alguns dels elements del Museu de la Diversitat. 

Desitgem que hagen pogut pensar en iniciatives per a dur al seu centre.   

Finalitzem les activitats del iMou-te del curs 2023-24 el 22 de maig amb la visita de l’IES Lloixa de Sant Joan , interessat en conéixer els àmbits i el treball que duem a terme al nostre projecte ADA de 1r i 2n ESO.   

Les nostres companyes Paula Sanjuan i Belén Jiménez han acompanyat als professors Dani Gil i Raquel García, mostrant l’organització i el desenvolupament del treball a l’aula en 1r. ESO. Hem compartit experiències sobre l’aula del futur i quedem emplaçats per conèixer l’implantació de dita aula a l’IES Lloixa.  

Gràcies el vostre interès i per compartir. 

Banda a l’escola

Jesús Daniel Mahiques Canet i Ramón Lorente Yáñez de l’IES La Nucia i Carlos Martí Navarro del CEIP Sant Rafael de La Nucia (imatge esquerra) ens van visitar el dia 19 de febrer de 2024. Pedro Baños, Sagrario Candelas Pérez i Mariano Férriz Sanjuan del Departament de Música de l’IES Monastil d’Elda ens van visitar el dia 15 d’abril de 2024 per conèixer el projecte Banda a l’escola i el treball a l’aula de música utilitzant metodologia Classband Yamaha.

Xarxa d’escoles associades a la UNESCO

Marisa Morente Segura, directora de l’IES La Nía d’Asp, acompanyada de Monserrat Pastor Quiles, directora d’estudis; Esther Jiménez Ponce, Coordinadora de Formació i José Muñoz Albadalejo, Coordinador Agenda 2030, ens van visitar el 3 de maig de 2024 (imatge esquerra) i l’equip del CIPFP Misericordia format per Emi Solano García, Esther Barber Durà, Marivi Sanchis Martín, Guillermo Cuñat Sancho, Marta Dolz Salgado, Aroa Ejarque Rodríguez, Elena García Vizcaíno, Antigua Muñoz Luque, Lola Martínez Bernabéu i Carmen Goretti Andrés Pitarch ens van visitar el dia 15 de maig per conèixer la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO.

El divendres 7 de juny ens van visitar Txema Gi, Federico Calleja i Ildefonso Martos del Colegio Sagrada Família de València. Durant la visita, Jesús Martínez va explicar els compromisos de les escoles que volen adherir-se a la xarxa i les accions que ens permeten aplicar els ideals UNESCO.

Amb aquesta activitat tanquem les visites com Centre Amfitrió iMoute 2022-2023.