L’IES Andreu Sempere obté el Primer Premi del programa de compostatge

El Consorci Terra ha lliurat els premis ‘Mestres Compostadors’ als instituts més implicats en el projecte de compostatge

Els 16 centres participants han rebut un diploma acreditatiu per la seua participació i implicació en el projecte, que es porta realitzant des de fa tres cursos escolars

El Consorci Terra va fer lliurament ahir dels premis ‘Mestres Compostadors’ als instituts participants en el projecte de compostatge escolar, que es porta realitzant des de fa tres cursos per a fomentar el reciclatge dels residus orgànics i la seua transformació en compost en uns 16 instituts seleccionats de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i l’Alacantí, àrea en la qual opera l’entitat.

A l’acte va assistir el president del Consorci Terra i alcalde d’Agost, Juanjo Castelló; l’alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco; la regidora de Medi Ambient i l’edil de Serveis Públics del Consistori iberut, Blanca Navarro i Elio Verdú respectivament; i la delegada de Medi Ambient d’Alcoi, Teresa Sanjuan.

Per a la distribució dels premis s’ha atès uns criteris objectius, avaluats tècnicament, com són la implicació en el projecte per part del centre i de l’alumnat, l’obtenció de compost i la difusió del projecte.

L’equip del Consorci Terra destaca que la participació de l’IES Andreu Sempere “ha estat veritablement inspiradora, demostrant un compromís excepcional amb l’excel·lència” al mateix temps que el treball en equip, la creativitat i el professionalisme que hem demostrat “són dignes d’admiració i elogiats per tots”.