Difusió projecte europeu creació joc per a tractar la salut mental per Carlos Navarrete (TASOCT)

El dimarts passat, 12 de març, en l’hora de tutoria, va vindre Carlos Navarrete, antic alumne d’Animació Sociocultural i Turística del centre per a fer difusió al grup de 1 GSAN del projecte europeu ESTEEM – «L’animació juvenil respon al benestar i la salut mental dels joves» , que és un innovador projecte de cooperació Erasmus+ d’uns 24 mesos de duració executat entre 5 organitzacions de Letònia, Estònia, Bulgària i Espanya, a través de l’associació https://www.amics.eu/.

Ens va informar que s’ha creat un joc de cartes per a tractar el tema de la salut mental i que estarà disponible en breu per a poder ser utilitzat. Ens informarà, quan estiga disponible.

A més de fer difusió d’este projecte, ens va informar de totes les possibilitats i oportunitats que hi ha per als joves per a realització de projectes, estades de voluntariat i fins i tot possibilitat de crear projectes a Espanya rebent a socis europeus.

Va ser una visita molt profitosa i motivadora.

#cipfpfaitanar #fp #ciclosformativos #ciclosformativosfp #ciclesformatius #ciclesformatiusfp #innovación #innovació #erasmus+, #tasoct, #projecteseuropeus, #salutmental