Reconeixement a la movilització transformadora

El grup de 2º de grau superior del mati va participar al llarg del primer i segon trimestre en el projecte "Del reconeixement a la movilització transformadora per a la promoció del dret a la salut en l’Horta Oest de Valencia." Aquest projecte també s'ha portat a terme a altre centre de la comarca: IES Carles Salvador de Aldaia. Parlem d'un projecte d'Aprenentatge per a l'acció dins del marc dels ODS (objectius de desenvolupament sostenible) que, al nostre centre es va portar a terme amb xiquetes i xiquets de 3 a 6 anys del CEIP "La Constitució" de Quart de Poblet amb la col.laboració de l'ONGD "Farmamundi". La finalitat del mateix va ser crear i implementar jocs infantils que tingueren com a base l'educació per a la coeducació i la sostenibilitat. Degut a les circunstàncies sanitaries del curs anterior, esta era la primera intervenció que l'alumnat feia amb xiquets i xiquetes. Va resultar una experiencia enriquidora en la qual a més d'apendre continguts es varen concienciar sobre temes transversals imprescincibles en la nostra societat. Aquest projecte ha sigut financiat per la Diputació de València.