1r d’Animació al Centre Cultural La Beneficència

Dilluns passat 31 de gener de 2022 l'alumnat de 1r d'Animació va acudir al Centre Cultural La Beneficència (http://www.labeneficencia.es/es) acompanyats del tutor Juanjo Gálvez. Aquesta visita, gestionada a través de l'àrea de cultura de la Diputació de València @culturadival (https://www.dival.es/ficha/area-cultura), ens va permetre gaudir d'un programa molt complet de formació, finalitzant amb la visita al museu de la prehistòria (Home | MUPREVA (museuprehistoriavalencia.es)) i al museu etnològic (Portada | L'ETNO (dival.es)) on vam rebre les explicacions dels seus professionals i vam poder comprovar totes les activitats i estratègies que segueixen per a dinamitzar els citats espais.

IMG_20220131_134213 - JUAN JOSE GALVEZ MARI
IMG_20220131_103819 - JUAN JOSE GALVEZ MARI

Constatem juntament amb l'alumnat tot el treball que realitza la Diputació de València en relació a la cultura per als municipis de la província, tenint com a objectiu cobrir les necessitats d'aquells amb menor població. Vam tindre ocasió de conéixer aquells programes i línies de treball que tenen actualment per a la promoció cultural (https://www.dival.es/promocion-cultural) i també el treball del servei d'assistència i recursos culturals (SARC - https://sarc.dival.es/es/) per a aquelles poblacions amb menor nombre d'habitants o menors recursos. L'alumnat va poder descobrir una realitat professional relacionada amb el cicle que estan cursant en el seu vessant de gestió cultural.
Sens dubte, repetirem aquesta experiència i mantindrem el contacte per la qualitat de la formació e informació rebuda. Transmetre el nostre agraïment al personal que ens va atendre per la seua professionalitat: Josep, Tamara, Nacho, Laura y Elisa.

#letnopropdetu, #letno, #etnologia, #tresorsambhistòria, #gestiócultural, #formacióprofessional, #museusvalencians