L’alumnat de 2n del GS LACQ realitzà una activitat formativa on posaren en pràctica la pluja d’idees per determinar quins paràmetres són els que defineixen un producte com “de qualitat” i quins assajos cal fer al laboratori per estudiar-los

El passat dilluns 18 de desembre, l’alumnat de 2n del Cicle Superior de Laboratori d’anàlisi i control de qualitat realitzà una activitat formativa on posaren en pràctica la pluja d’idees per determinar quins paràmetres són els que defineixen un producte com “de qualitat” i quins assajos cal fer al laboratori per estudiar-los. L’activitat comptà amb la inestimable col·laboració de Josemi Ruiz Vilches, director d’operacions de Snacks el Valle.
Moltes gràcies!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies