Alexia Vicens finalista del IX CERTAMEN MARATÓ DE MICRORELATS

El Departament de Llengua Castellana i Literatura del nostre institut s’enorgullix a felicitar la nostra alumna Alexia Vicens, qui ha sigut seleccionada com a finalista en el prestigiós “CERTAMEN MARATÓ DE MICRORELATS” en la seua IX edició, corresponent a l’any 2024. Este esdeveniment, organitzat per l’Associació Valenciana d’Escriptors i Crítics Literaris (CLAVE) i Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de València, és una plataforma destacada per a escriptors emergents i consagrats a nivell nacional i internacional.

El certamen ha rebut una gran quantitat de microrelats de participants de totes les edats, la qual cosa fa encara més notable l’assoliment de Alexia en haver sigut seleccionada entre els 42 finalistes. La qualitat i creativitat de la seua obra han brillat en un concurs que no imposa límits per categoria d’edat, destacant-se entre escriptors de tots els nivells i orígens.

Des del departament, animem a tota la comunitat educativa a continuar secundant i fomentant la participació en activitats literàries. Alexia, estem segurs que este és només el començament d’una carrera literària prometedora. Moltes felicitats i molt èxit!