Inscripció a la prova d’accés a Cicles Formatius

Calendari d’inscipció: del 21 al 30 de Març de 2022.

Sol·licitud grau Mitjà

Sol·licitud grau Superior

Juntament amb la sol·licitud, els aspirants han de presentar:

– En el cas de ser menor de 18 anys, algun dels documents següents: DNI, targeta d’identitat d’estranger, expedida per la comissaria de policia o oficina d’estrangers, certificat d’empadronament en un municipi, visat d’estudis o targeta d’estudiant estranger.

– En el cas de ser major de 18 anys, algun dels documents següents: DNI, targeta d’identitat d’estranger, expedida per la comissaria de policia o oficina d’estrangers, visat d’estudis o targeta d’estudiant estranger.

– Declaració responsable que no es reuneixen els requisits d’accés directe i que, si en el moment de formalitzar la matrícula al cicle reuniren aquests requisits, renunciarien a l’accés per prova, encara en el cas d’haver-la superada, per a optar a les places d’accés directe.

– Justificant d’haver pagat la taxa corresponent.

– Tota la documentació s’ha d’enviar degudament signada (a mà o electrònicament) i, en format electrònic, mitjançant un únic correu electrònic al centre docent en què desitja fer la prova, en l’assumpte del qual han d’indicar les sigles PAC seguides del nom i els cognoms de la persona sol·licitant.

iesbenicassim.secre@gmail.com

Tota la informació en:

http://www.ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/presentacion-y-calendario

Més informació:

https://portal.edu.gva.es/iesbenicassim/wp-content/uploads/sites/136/2022/03/PACFGM-calendari-i-procediment-22.pdf

https://portal.edu.gva.es/iesbenicassim/wp-content/uploads/sites/136/2022/03/PACFGS-calendari-i-procediment-22.pdf