Premis de Creació Literària en llengua catalana

Dues alumnes de l’IES Andreu Sempere resulten guardonades als premis de creació literària en llengua catalana, Ficcions.

Ahir dimarts 25 de maig es va celebrar, per videoconferència, l’acte de lliurament dels premis de creació literària Ficcions. Es tracta d’un concurs on hi poden participar joves de tots els territoris de parla catalana, des de 3r i 4t de l’ESO fins a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

La forma de participació pot ser individual o en grup que poden ser de diferents classes i instituts. Els grups d’alumnes començaran la història a partir d’un dels cinc inicis, que caldrà escollir d’entre les possibilitats proposades extretes de diferents tipus de novel·la (policíaca, històrica, psicològica…) i hauran d’inventar tres capítols que hauran de lliurar de manera periòdica.

De vora 3000 grups participants, dues de les quatre alumnes que es van presentar de l’IES Andreu Sempere van resultar guardonades. Wissal Akrache amb un diploma de finalista d’honor i Elena Reig amb el premi a la 2a millor història de la província d’Alacant. També, cal destacar que la professora que les va engrescar a presentar-s’hi, Paloma Ferrer, també va obtenir el diploma a una de les professores més motivadores de la província d’Alacant.

Si us ve de gust llegir les propostes d’aquestes alumnes, podeu clicar als enllaços següents:

Wissal Akrache: https://www.ficcions.cat/detail.php?gr=107855

Elena Reig: https://www.ficcions.cat/detail.php?gr=107853