ENS VISITEN ANTICS MESTRES I ALUMNES DEL MEDITERRANI

La Setmana Literària 2022 ha estat dedicada a la història del cinema i amb eixe tema hem tingut moltes visites de persones relacionades amb l’escola i amb el món del cinema i el teatre.

En primer looc rebérem la visita de Vicent Pedrós, antic mestre de l’escola i els seus alumnes del curs 1984-85 els quals van rodar la pel·lícula “Espies al Mediterrani” i ara després de tots aquests anys s’han pogut reunir altra vegada a l’escola i compartir amb l’alumnat actual les vivències i anècdotes d’aquella pel·lícula.

Per altra banda també hem rebut la visita d’actors com Vicent Temina, Dani Palau o Lara Salvador, tots ells antics alumnes del Mediterrani. Altres alumnes que no han pogut vindre però si que hem pogut compartir una estoneta amb ells per vídeo-conferència han sigut amb Aina Pedrós, actriu i amb Vicent Peris, càmera de cinema i televisió.

Tinguérem l’oportunitat de parlar amb Fran Lorite, especialista en càmera submarina que ja va col·laborar amb nosaltres en la gravació del vídeo ¨Parla en valencià” que gravàrem quan l’escola complia 30 anys d’escola en Valencià.

Hem comptat amb la visita de l’antiga alumna Paula Ferrer que es ballarina i ens va delectar amb unes danses per la cloenda de la Setmana Literària.

Des d’ací pode veure tot el que férem en la Literària 2022.