TROBADA AMB L’ESCRIPTOR ENRIC LLUCH

El divendres 6 de maig a les 12:30 h. els xiquets i xiquetes de 3r de primària vam anar a la biblioteca de Meliana per conèixer Enric Lluch, que és un escriptor que fa molts llibres en valencià, l'han traduït a moltes llengües i fins i tot al sistema Braille per a persones que no veuen bé.

Només entrar ens va contar una història d'un home vellet amb barba llarga. Després nosaltres li vam preguntar moltes coses sobre el llibre de Valèria, com per exemple: Com se li va ocórrer el títol de "Les mares de Valèria"? , com si li van ocórrer els noms del Fonfon, la Marona i el Comon?...

Després Pili Rodriguez i Pili Bueno, les responsables de la trobada amb l'escriptor, ens feren preguntes sobre el llibre de les mares de Valèria i nosaltres les vam contestar totes. Vam fer una fila per a que Enric Lluch ens firmara el llibre i ens férem una foto abans de tornar a classe.

Enric Lluch ens ha paregut un home major però llest, agradable, amistós i fins i tot un poquet curiós, la veritat és que m'ha paregut un bon home amb un bon ofici. No ens hauria agradat gens no haver pogut anar i per sort hem anat.

Escrit per Claudia López i Elena Capilla