XXV TROBADA LITERÀRIA: ANA MERINO, “SALVAMENTO DE HORMIGAS”

La trobada amb la poeta es va celebrar amb gran expectació per part de l’alumnat de batxillerat. Va donar principi amb la presentació realitzada per Irene Costa. A continuació, va prendre la paraula Ana Merino i va fer una lectura comentada dels seus poemes, a més de respondre amablement a les preguntes que es van formular durant el col·loqui. Un grup d’alumnes de batxillerat li van preparar una sorpresa molt emotiva: el recitat d’alguns poemes acompanyat d’una composició musical interpretada per elles mateixes. Seguidament, María Pareja, cap de departament, va fer el comiat de l’acte convidant a la signatura dels llibres.

Per a llegir més detalls de la trobada us dirigim al blog Litterae gestionat per la professora de Llengua Castellana i Literatura Gemma Laliena: http://benilitterae.blogspot.com/2023/03/xxv-encuentro-literario-ana-merino.html

Volem agrair la labor de l’alumnat de FB de Agrojardineria i als seus professors que han fet els centres i li han regalat a l’autora un detall floral que ella mateixa ha qualificat com a “composició molt creativa d’elements”.

Us deixem l’enllaç preparat per Pedro Monedero, professor d’informàtica, i algunes fotografies perquè pugueu gaudir del moment:

La lectura de “Salvamento de hormigas” s’ha treballat de manera interdisciplinària a l’aula, així una part de l’alumnat va crear dibuixos i poemes vinculats a aquest poemari. Quan va finalitzar l’acte se li va fer lliurament d’una selecció enquadernada d’aquest treball. Que podeu veure ací:

Una altra part de l’alumnat va decidir treballar la lectura adaptat els seus poemes a un llenguatge audiovisual que va ser aplaudit per Ana Merino. Us deixem també una selecció d’aquest treball:

https://www.youtube.com/shorts/zznbLyycvUE

https://www.youtube.com/shorts/S8sPuTiD1bg
https://www.youtube.com/shorts/3tmxuzF-P2c
https://www.youtube.com/watch?v=zTVMGA1BV8k
https://www.youtube.com/shorts/LSaEWkmHaB0