Xerrada: Pascual Fuster

Dijous 17 de desembre rebrem a Pascual Fuster García, un contrastat alpinista i muntanyenc que farà una xerrada als alumnes del cicle superior TSEAS sobre les seues experiències a la muntanya, aportant-nos grans coneixements sobre la seguretat i la preparació per a afrontar grans reptes.

Durant més de trenta-cinc anys ha estat íntimament relacionat amb la muntanya aconseguint innombrables gestes, membre de C.E.C. (Centre Excursionista de Castelló), compte a la seua esquena amb més de 100 ascensions a pics de totel món entre les quals destaquen Pic Lenin a 7134 m i l’Aconcagua a 6959 m entre altres. A més és
membre fundador i organitzador de la “Marxa de Muntanya Castelló-Morella”, soci del Club de Muntanya El Piolet i soci del Centre Excursionista de Castelló.

Present en expedicions tan importants com Tour dels Annapurna (Nepal) o Trekking al camp base de l’Everest amb tres serrals i dos cims (Nepal), a més ha realitzat un munt de viatges per les muntanyes de tota Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica.

És un gran honor i una gran oportunitat comptar amb la seua presència, sens dubte farà gaudir a tots els amants de la naturalesa.