Taller Educació Postural

Els professors de l’estudi de Pilates, Karoon Pilates Xàbia, van realitzar un taller per a pares/mares i alumnes, el divendres 10 de març, per millorar l’educació postural dels nostres fills en el futur.  Les lesions es podrien evitar si des de xicotets, quan el cos està creixent, s’hagués entrenat la postura correcta.
El tema de les motxilles, la forma de seure, les tauletes, el sedentarisme, el no fer activitat física suficient, la rebel·lia …
El Mètode Pilates té una gran quantitat de beneficis per al cos, ja siga adult o xiquet. Especialment per al xiquet, per la seua etapa de creixement és important l’equilibri muscular.  Aquest, s’aconsegueix treballant els músculs tant en estirament, per augmentar la flexibilitat i contracció, per augmentar la força muscular.  Això és important quan practiquen altres esports d’equip i haurien complementar-lo amb pilates per intentar compensar el treball muscular i així evitar lesions com ara: tendó d’Aquil·les en bàsquet, genolls en ciclisme, els escurçaments en cames pel futbol, la hiperlaxitud en gimnàstica rítmica …. també Pilates és interessant en el desenvolupament de l’atenció i la disciplina.
 [wowslider id="14"]