EIXIDA AL CASTELL DE BENISSILI

El passat dijous 14 d’abril, les xiquetes i els xiquets del 2n cicle van anar d’excursió al Castell de Benissili (a 780 m. d’altitud). Està situat a La Vall de Gallinera, terme municipal format per 8 pobles agrícoles, a l’interior de la comarca de La Marina Alta.

Els alumnes i les alumnes van fer una ruta de senderisme de pujada i baixada al castell . Només començar l’ascensió, participaren en “la gimcana d’Al-Azdraq”. Van tindre que buscar pistes orientant-se amb un mapa i una brúixola. Ho van passar d’allò més bé!

Ja dalt, van descobrir què contenien les pistes.  A partir d’aquestes, els van explicar la història d’aquella zona i del seu cabdill Al-Azdraq.  La Vall de Gallinera és un fòssil vivent de l’antiga distribució poblacional a l’època del Sharq Al-Andalus.

Les xiquetes i els xiquets, a més d’aprendre i de fer esport en contacte amb la natura,  gaudiren molt participant en jocs variats organitzats pels monitors que els acompanyaven. [wowslider id="5"]