FP Química

FAMÍLIA PROFESSIONAL QUÍMICA

IES Verge del Remei

Presentació

La família Professional Química va iniciar la seua activitat en el Centre amb la implantació, en 1995, d'un Mòdul Experimental de Química. En l'actualitat forma part de de la Xarxa d'Instituts d'Excel·lència d'Ensenyament Professional en la Comunitat Valenciana, amb la Família Professional Química, en el sector de Química Aplicada.

Disposem d'unes modernes instal·lacions i un personal docent amb àmplia experiència per a donar resposta a les necessitats de formació en l'àmbit de la Química i la Seguretat i Medi Ambient. Amb nous Cicles Formatius de Fabricació de Productes Farmacèutics i Biotecnològics i Salut i Química Ambiental

Oferta Educativa Família Química:

- Cicles de Grau Mitjà (Operacions de Laboratori).

- Cicles de Grau Superior (Anàlisi i Control de Qualitat -  Fabricació de Productes Farmacèutics, Biotecnològics i Afins)

Els Cicles Formatius s'acompanyen de pràctiques laborals amb empreses nacionals i a l'estranger (Programa de Mobilitats Internacionals Erasmus + i FCT Europa)

1677494856061
2º CFGS (Determinando la calidad del pimentón, harina y café tostado mediante la técnica de colorimetría)
Síntesis de carbonato de calcio
Química
Fabricación comprimidos (Ciclo Farmacia)

Projecte d'Innovació Aplicada en la Formació Professional

La família Química de l'IES Verge del Remei està participant en un projecte *PIAFP juntament amb altres centres i empreses de la Comunitat Valenciana.

a
b
Operaciones Laboratorio (GM)_page-0001