Presentació
La Formació Professional d'Indústries Alimentàries té una llarga tradició en el nostre Centre, ja que en 1996 s'implanta el Mòdul d'Anàlisi i control d'Aliments (convertit poc després en el Cicle Formatiu d'Indústries Alimentàries) i el Programa de Garantia Social (antecedent de la FPB).
En l'actualitat, l'oferta educativa de la Família d'Indústries Alimentàries es compon d'una FPB d'Activitats de forn i Rebosteria, un Cicle de Grau Mitjà de Rebosteria, forn i Confiteria i un Cicle de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària (aquest últim en doble modalitat: presencial i semipresencial).
Com a novetat, per al curs 2021-2022, s'oferirà un Curs d'Especialització de Fleca i Brioixeria Artesanal
Tant la FPB com els Cicles Formatius s'acompanyen de pràctiques laborals amb empreses nacionals i a l'estranger (Programa de Mobilitats Internacionals Erasmus + i FCT Europa).




Composició del Departament
Gema Barceló Todoli barcelo_gem@gva.es
Gonzalo Bas Marian bas_gon@gva.es
Vicent Biosca Palau biosca_vicpal@gva.es
Andreu Cerver Lloret cerver_and@gva.es
Maria Blasco Martinez blasco_maria@gva.es
Mila Galiana Pérez galiana_marper@gva.es
Beatriz Arnés Amatriain arnes_bea@gva.es
Cristina Ivorra Pascual ivorra_cripas@gva.es
Nuria Marco Anguiano marco_nur@gva.es
Raquel Reales Mazuecos reales_raq@gva.es
Mª Soledad Barbasán Sanz barbasan_mar@gva.es
Josep Sala Buades sala_josbuaa@gva.es
Florencio Yáñez Navarro yanez_flo@gva.es
Carmen Santana Valcárcel santana_marval@gva.es
Juan Gordero Mingot gordero_jua@gva.es
David Sarabia Morote sarabia_dav@gva.es
Laura Caloca Catala caloca_lau@gva.es

