Indústries Alimentàries

FAMÍLIA PROFESSIONAL INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES

IES Verge del Remei

Presentació

La Formació Professional d'Indústries Alimentàries té una llarga tradició en el nostre Centre, ja que en 1996 s'implanta el Mòdul d'Anàlisi i control d'Aliments (convertit poc després en el Cicle Formatiu d'Indústries Alimentàries) i el Programa de Garantia Social (antecedent de la FPB).

En l'actualitat, l'oferta educativa de la Família d'Indústries Alimentàries es compon d'una FPB d'Activitats de forn i Rebosteria, un Cicle de Grau Mitjà de Rebosteria, forn i Confiteria i un Cicle de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària (aquest últim en doble modalitat: presencial i semipresencial).

Com a novetat, per al curs 2021-2022, s'oferirà un Curs d'Especialització de Fleca i Brioixeria Artesanal

Tant la FPB com els Cicles Formatius s'acompanyen de pràctiques laborals amb empreses nacionals i a l'estranger (Programa de Mobilitats Internacionals Erasmus + i FCT Europa).

1614963682122
1614983467506

Composició del Departament

Gema Barceló Todoli  barcelo_gem@gva.es

Gonzalo Bas Marian  bas_gon@gva.es

Vicent Biosca Palau  biosca_vicpal@gva.es

Andreu Cerver Lloret  cerver_and@gva.es

Maria Blasco Martinez  blasco_maria@gva.es

Mila Galiana Pérez galiana_marper@gva.es

Beatriz Arnés Amatriain arnes_bea@gva.es

Cristina Ivorra Pascual  ivorra_cripas@gva.es

Nuria Marco Anguiano  marco_nur@gva.es

Raquel Reales Mazuecos  reales_raq@gva.es

Mª Soledad Barbasán Sanz barbasan_mar@gva.es

Josep Sala Buades  sala_josbuaa@gva.es

Florencio Yáñez Navarro  yanez_flo@gva.es

Carmen Santana Valcárcel  santana_marval@gva.es

Juan Gordero Mingot  gordero_jua@gva.es

David Sarabia Morote   sarabia_dav@gva.es

Laura Caloca Catala   caloca_lau@gva.es

Més informació: click en imatge
FPB panadería_page-0001