Presentació
La Formació Professional d'Indústries Alimentàries té una llarga tradició en el nostre Centre, ja que en 1996 s'implanta el Mòdul d'Anàlisi i control d'Aliments (convertit poc després en el Cicle Formatiu d'Indústries Alimentàries) i el Programa de Garantia Social (antecedent de la FPB).
En l'actualitat, l'oferta educativa de la Família d'Indústries Alimentàries es compon d'una FPB d'Activitats de forn i Rebosteria, un Cicle de Grau Mitjà de Rebosteria, forn i Confiteria i un Cicle de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària (aquest últim en doble modalitat: presencial i semipresencial) i Curs d'Especialització de Fleca i Brioixeria Artesanal
Tant la FPB com els Cicles Formatius s'acompanyen de pràctiques laborals amb empreses nacionals i a l'estranger (Programa de Mobilitats Internacionals Erasmus + i FCT Europa).