Indústries Alimentàries

FAMÍLIA PROFESSIONAL INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES

IES Verge del Remei

Presentació

La Formació Professional d'Indústries Alimentàries té una llarga tradició en el nostre Centre, ja que en 1996 s'implanta el Mòdul d'Anàlisi i control d'Aliments (convertit poc després en el Cicle Formatiu d'Indústries Alimentàries) i el Programa de Garantia Social (antecedent de la FPB).

En l'actualitat, l'oferta educativa de la Família d'Indústries Alimentàries es compon d'una FPB d'Activitats de forn i Rebosteria, un Cicle de Grau Mitjà de Rebosteria, forn i Confiteria i un Cicle de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària (aquest últim en doble modalitat: presencial i semipresencial) i Curs d'Especialització de Fleca i Brioixeria Artesanal

Tant la FPB com els Cicles Formatius s'acompanyen de pràctiques laborals amb empreses nacionals i a l'estranger (Programa de Mobilitats Internacionals Erasmus + i FCT Europa).

Panes (Curso especialización)
323655650_3492754230994552_5968069530644797704_n
329126568_927666382009930_3281455202429970401_n
Més informació: click en imatge
FPB panadería_page-0001

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies