Portal Aules

Accedeix a la teua classe virtual: ESO, Batxillerat, FPB-FP i FP semipresencial

Aules és un lloc web destinat a l'e-learning, desenvolupat per i per a docents, amb vocació d'universalitat, senzillesa, i accessibilitat des de qualsevol dispositiu.
Dins tenen cabuda les aules virtuals destinades a la formació a distància reglada (Formació del Professorat, Formació Professional Semipresencial, CEEDCV, etc…), espais per a complementar les classes presencials de tots els ensenyaments i nivells educatius que inclouen un quadern per al professorat, i entorns col·laboratius que faciliten el treball col·laboratiu entre grups de docents i la comunicació interna de claustres, departaments i fins i tot l'Administració de la Conselleria d'Educació.
Qualsevol docent dels centres públics pot, crear una aula virtual i començar a treballar en ella. I tot això complint la normativa de protecció de dades, ja que la informació resideix en tot moment en servidors propis de la Generalitat.
Aules està basat en Moodle (versió 3.5 en l'actualitat), una plataforma de gestió de l'aprenentatge basada en programari lliure utilitzada al llarg de tothom.

Forma d'accés per a l'alumnat:

El nom d'usuari coincideix amb el NIA i la contrasenya són les tres primeres lletres del cognom en minúscula seguides de la data de naixement en format DDMMA.