Visita de dues llançadores d’empresa a València

El passat dia 12 de gener els grups de FOL i EIE de 1r DAM, 2n SMX, 2n DAW, 2n GIAT i 4t d’ESO que cursen l’optativa d’economia, visitàrem en València dues llançadores d’empresa: la de Mercadona i la d’Innsomnia.

En la llançadora de Mercadona participàrem del taller “Professionals del segle XXI” on de manera molt amena aprenguérem que arribar a l’èxit professional és més fàcil si treballem les “3p”, la perseverança, la paciència i la passió, i que els coneixements i les aptituds són importants perquè sumen, però la nostra actitud positiva multiplica. Ens presentaren el projecte de l’empresa Crowmie, que és una plataforma per invertir diners en energia renovable molt interessant, que actualment està en la incubadora de la Lanzadera i coneguérem l’oferta formativa d’EDEM, l’escola d’empresaris dirigida per Hortensia Roig, filla del president de Mercadona.

A continuació visitàrem Innsomnia, una altra llançadora competència de la de Mercadona i poguérem comparar maneres de fer diferent oferint el mateix servei, ajudar en la creació d’empreses valencianes. En Innsomnia ens explicaren que la seua funció principal és posar en contacte les empreses grans i l’administració pública amb problemes tecnològics concrets, amb startups que poden donar-los solució creant al mateix temps una sinergia de negoci. I que una altra funció molt important que porten en aquests moments entre mans, és la d’assessorar a les empreses valencianes ja creades i les de nova creació a com accedir als fons de la UE NextGeneration.

Totes les explicacions tenint el mar Mediterrani de fons.