L’IES SVF es certifica com Acadèmia AWS

El centre ha aconseguit una nova certificació externa i s’ha validat com Acadèmia AWS. Per tant, els continguts de formació i la plataforma d’Amazon Web Services estaran disponibles a partir del curs 2022/23 per tot l’alumnat de Cicles Formatius de la Família d’Informàtica i Comunicacions.

AWS Academy ofereix a les institucions d’educació superior un pla d’estudis de computació al núvol gratuït i llest per ensenyar que prepara els estudiants per a buscar certificacions reconegudes a la indústria i treballs al núvol d’alta demanda. El pla d’estudis ajuda els educadors a mantenir-se a l’avantguarda de la innovació al núvol d’Amazon Web Services perquè puguen ajudar els estudiants a desenvolupar les habilitats que necessiten per ser contractats en una de les indústries de creixement més ràpid.

https://aws.amazon.com/es/training/awsacademy/

Recordem que el centre també està reconegut com Acadèmia CISCO Networking Academy, i s’oferreix la formació corresponent en xarxes i ciberseguretat dintre dels mòduls apropiats dels estudis d’Informàtica i Comunicacions.

https://www.netacad.com