Presentació del nou Projecte KA 202, Coaching Inter-pairs for Employment

El passat 16 de desembre,va tindre lloc a la sala d’actes de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport la Jornada Anual Informativa Erasmus+ 2020 de Formació Professional/Educació Superior (cicles d’FP de grau mitjà/superior).

En aquesta jornada, en primer lloc, es van abordar les principals novetats de la Convocatòria Erasmus+ de 2020 en aquest sector educatiu i, a continuació, es van compartir experiències d’èxit en Erasmus+ amb la finalitat de promoure els valors comuns europeus a través de l’educació i la formació. Entre les experiències compartides cal destacar la presentada per l’IES Dr. Lluis Simarro Lacabra i de l’IES Sant Vicent Ferrer, representats pels coordinadors Erasmus+, Alberto Domínguez i Sonsoles Jiménez respectivament, que presentaren el nou projecte KA 202, Coaching Inter-Pairs for employment, aprovat en 2019 i, també, tots els projectes en el quals el nostre centre participa.