Eixida a l’exposició Van Gogh Alive

Dimarts, 16 d’octubre, els companys d’Història de l’Art ens dirigirem a València, concretament a l’Ateneu Mercantil, a veure l’exposició multimèdia de Van Gogh Alive.

En arribar a València, vam veure la ciutat amb altres ulls, com ja sabíem més dels elements arquitectònics tant estructurals com decoratius, ens fixàvem més detalladament en els edificis, com l’estació del Nord, d’estil modernista o l’ajuntament.

A les 16:00 entràrem a l’exposició, no esperàvem que hi hagués tanta gent d’arreu del món. Al principi, uns panells explicaven la biografia de l’artista; a continuació, altres panells mostraven les diferents etapes de l’obra així com les pintures més importants i representatives de l’autor. Més endavant es podia contemplar una recreació de la seua habitació, pintada per l’artista en diferents ocasions. I finalment, una sala on es projectaven els seus quadres i també algunes de les frases, recollides en les seues cartes, en les moltíssimes pantalles que envoltaven la sala, acompanyades de música i fragàncies de llima, espígol o sàlvia silvestre.

Va ser una experiència interessant on van poder aprendre d’una manera diferent, original i interactiva.