Reconeixement bones pràctiques

Un dels projectes europeus en els quals ha participat el nostre centre en els darrers anys, Work based learning in Europe for more and better jobs and a fair and open society, ha obtés un reconeixement de bones pràctiques per part de la Comissió Europea. Aquest és el missatge que hem rebut:

ENHORABONA, el projecte de 2017, en el qual el centre ha participat, Work based learning in Europe for more and better jobs and a fair and open society, així com el seu blog, han rebut el reconeixement de bones pràctiques de la Comissió Europea.

Aquest projecte de mobilitat de l’alumnat de FP de segon de grau mitjà, coordinat per l’IES Ramón Esteve, tenia com a objectiu millorar les competències tècniques, transversal, socials i interculturals dels alumnes, posant en pràctica en les empreses europees allò que han après al llarg del curs. L’alumnat ha realitzat les pràctiques en empreses del Regne Unit, Itàlia I Portugal. En aquest projecte de mobilitat van participar 20 alumnes del nostre centre i dos professors.

Us deixem el link del projecte i del blog:

https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-project-details/#project/2017-1-ES01-KA102-037021

https://filoviky.blogspot.com/