L’alumnat de cicles visita el Fòrum d’Oportunitats 2018 a València

El passat dimecres 7 de novembre els nostres alumnes de 2n curs de Cicles Formatius d’Informàtica, tant d’ASIX com de DAW i SMX, van fer una eixida a València juntament amb els professors Sonsoles Jiménez i Ximo Matalí per passar el dia al Fòrum de les Oportunitats de la Formació Professional junt a prop de 2000 alumnes més d’altres centres. El Fòrum de les Oportunitats és un lloc d’encontre entre empreses, centres docents i estudiants, de manera que uns i altres puguen compartir experiències i participar en la millora del sistema educatiu pel que fa a la Formació Professional, així com facilitar l’eixida al món laboral a l’alumnat que acaba els estudis. Prèviament, en octubre, el Fòrum havia passat també per Castelló i Alacant.

Al llarg de la jornada els nostres alumnes tingueren l’oportunitat de assistir a conferències d’empresaris i especialistes, així com a tallers de preparació d’entrevistes de treball. També , participar en simulacions i conèixer recursos per a la recerca de feina. També han pogut lliurar els seus currículums a algunes de les empreses que participaven al Fòrum, entre les quals hi havia algunes tan conegudes com IndraPower Electronics o Fermax.

Cal mencionar també que molts dels alumnes, amb els professors acompanyants, aprofitaren el descans de migdia per dinar al Saler. La jornada va aprofitar per tant, a més de conéixer empreses i prendre contacte amb el món laboral, també per fomentar la convivència i el companyerisme entre els alumnes dels diferents cicles i la relació amb els seus professors.

Ací teniu algunes fotos de les activitats: