Projecte Conta’m un conte

Al llarg d’aquest curs 2022-2023 des del departament Serveis Socioculturals i a la Comunitat s’ha dut a terme un Projecte Aprenentatge Servei entre l’alumnat de 1r curs CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència i persones usuàries de l’Associació ADIMA de Pedreguer. 

Ha consistit en elaborar conjuntament un conte que de manera senzilla ens ensenye a que la diversitat la deguem de valorar com un recurs per a enriquir-nos i afavorir el desenvolupament humà. 

És un projecte molt enriquidor treballant valors com educar en l’acceptació de la diferència, respecte, tolerància, solidaritat, etc… que ha derivat en la publicació d’un conte: “No tan diferent”, amb l’objectiu de sensibilitzar cap a la inclusió i diversitat. 

És un plaer per a nosaltres convidar a tota la comunitat educativa a la presentació oficial del conte.