Sol·licitud d’admissió i matrícula FP

El procés d’admissió és tramitarà, exclusivament, de forma telemàtica. En aquest enllaç es pot accedir a tota la informació. Conforme es vagen obrint els diferents processos d’amissió per ensenyaments, aniran activant-se totes les opcions per a la tramitació.

https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/

A banda, et proporcionem un cartell amb l’oferta formativa de l’IES de Pedreguer per al curs 2023-2024 i un quadre resum amb les dades més importants.

Claus d’admissió

La clau d’admissió la pots sol·licitar el dia d’inici del procés d’admissió de cada etapa educativa. Pots consultar el calendari d’admissió de les diferents etapes a l’apartat “calendari d’amissió” del menú superior.

Recorda que pots utilitzar una mateixa clau per a diferents alumnes d’una mateixa unitat familiar.

Les opcions d’identificació per a l’obtenció de la Clau d’admissió són les següents:

  1. Identificació per DNI o NIE (Targeta d’estranger, Permís de residència o Certificat de registre de ciutadà de la Unió).
  2. DNIe/Certificat electrònic/Cl@ve PIN/Cl@ve Permanent.

Si no pots identificar-te amb cap de les opcions indicades has d’acudir al centre educatiu que vols sol·licitar com a primera opció amb un document que acredite la teua identitat.

Preguntes més freqüents

Necessites ajuda? Ací tens les preguntes més freqüents que et poden permetre resoldre la majoria de dubtes relacionats amb el procés d’admissió per al curs 2023-2024.

Preguntes freqüents

Procés d’admissió

En aquesta pàgina pots realitzar el procés d’admissió que siga del teu interès segons l’etapa educativa. A mesura que es vagen obrint els diferents processos d’admissió per ensenyaments, s’aniran activant els següents botons. En color gris romandran els processos que encara no han començat o que ja han finalitzat.

Procés d’admissió

Llistes provisionals

En aquesta pàgina aniran apareixent les llistes provisionals conforme es vagen publicant.

Llistes provisionals

Al·legacions

En aquesta pàgina podreu realitzar les al·legacions a l’adjudicació provisional i definitiva.

Al·legacions

Llistes definitives

Llistes definitives

Matrícula telemàtica

Matrícula telemàtica