Erasmus+ “Mobilitat europea en la Formació Professional de la Marina Alta”.

Les nostre alumnes Carla Sastre i Aitana De Gracia de 2n curs del CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència ja han iniciat la seua mobilitat Erasmus+ gestionada i co-financiada per CREAMA.  

Les dues gaudiran d’una beca de 90 dies a Florència (Itàlia) on realitzar la seua Formació en Centres de Treball en una residència de persones majors on complementar les seues competències formatives i laborals, a la par d’aconseguir una immersió lingüística i cultural. 

Enhorabona!

Celebració del Dia de la dona.

L’IES de Pedreguer ha celebrat el Dia de la dona amb un acte molt significatiu: s’ha celebrat un acte per rebre la Torxa per la Igualtat, de la iniciativa comarcal,  llegint-se poemes i un manifest en favor de la igualtat, i a més, el nostre GAF va preparar una actuació musical com a cloenda.

Excursió 1r ESO

La setmana passada, l’alumnat de 1r d’ESO va realitzar una gran activitat extraescolar: visita al jaciment de la Illeta dels Banyets i al MARQ, amb un taller inclòs. Es pretenia que l’alumnat experimentara in situ allò treballat a classe sobre la cultura ibèrica i la presència romana a les nostres terres.

Erasmus+.

Els nostres alumnes de 2n CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència, Álvaro i Monika, han iniciat la seua mobilitat Erasmus per realitzar part de la seua formació en empreses a l’estranger.

Álvaro gaudirà d’una beca pro (90 dies) i complementarà la seua formació en una residencia de la 3º edat i centre de dia a Irlanda. El centre on romandrà Álvaro participa en el projecte “Ciutat Amigable amb els Majors”.

Monika desenvoluparà el seu mòdul de Formació en Centres de Treball en una empresa a Itàlia dedicada al sector dels serveis soci-sanitaris, educatius i lúdics destinats fonamentalment a donar resposta a les necessitats de les persones amb discapacitat, majors i menors.

Enhorabona!!!!

Erasmus+

La nostra alumna de 2n CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència, Laura Gimeno, ha iniciat la seua mobilitat Erasmus a Roma per realitzar part de la seua formació en empreses a l’estranger.

Concretament Laura complementarà la seua formació en una empresa social amb reconeguda experiència en l’acollida i acompanyament socioeducatiu de persones amb diferents necessitats socials.

Buon viaggio, Laura!