Quilòmetre solidari

Campanya Quilòmetres Solidaris en l’IES Canonge Manchón

Encara no has posat el teu granit de solidaritat?

L’IES Canonge Manchón està participant en una campanya solidària per a recaptar diners per a l’ajuda contra el càncer infantil. Una bona acció sempre ens fa sentir millor i per això us animem a participar. La campanya quilòmetres solidaris pretén, a través de l’organització ASPANION (Associació de pares de xiquets amb càncer de la Comunitat Valenciana), ajudar a les famílies afectades.

La campanya d’ASPANION de quilòmetres solidaris consisteix a donar un euro per un tros de cinta. La idea és recollir un munt de cintes i al final unir-les totes, formant així un quilòmetre o més. És el primer any que s’ha proposat aquesta idea i ha sorgit de tres mares els fills de les quals van tindre càncer.

Tot va començar perquè al nostre poble, Crevillent, s’organitza una xarxa sanitària per tots els col·legis i instituts i aquestes mares els van proposar fer la campanya de quilòmetres solidaris per a ajudar a més persones que patisquen i passen pel mateix. Els dos instituts de Crevillent van acceptar la proposta, però sembla ser que la solidaritat està decaient. La campanya encara no ha acabat, però sincerament, s’esperava més col·laboració.

En un parell de setmanes, la campanya haurà acabat i per això, des d’ací, demanem col·laborar encara que només siga un euro, perquè trosset a trosset, podem arribar a unir moltes cintes i aconseguir amb elles més d’un quilòmetre que penjarem pels corredors o per la façana de l’institut.

Ajuda al fet que la nostra cinta siga molt, molt llarga, perquè això significarà que la comunitat educativa del nostre centre, és solidària i coopera quan la gent ho necessita. Recorda que pots dedicar el teu tros de cinta amb frases de suport, que animen a aquestes persones afectades.

Ompliguem aquesta urna de cintes de colors fins dalt!

Recorda, un euro, un tros de cinta. Passa per vicedirecció a realitzar el teu donatiu.

Gràcies per col·laborar!

Amin i Alejandro (1ESOA)