Canonjam Sessions

Si desitges participar, inscriu-te en el següent enllaç i ens posarem en contacte amb tu:

Les sessions es realitzaran en les següents dates:

DataCançons previstes
25 / 10 / 2023Hold the line (Toto), Rolling in the deep (Adele), Feeling good (Nina Simone), The killers (Aitana), It aint necessarily so (Cab Calloway), Blues in the night (Cab Calloway), All of me (John Legend), Higway tune (Greta van Fleet), Wish you were here (Pink Floid), Bei mir bist du schön (Hot House West)
29 / 11 / 2023¡¡¡¡¡CANCEL·LADA!!!!!!
20 / 12/ 2023Maggie despierta (M-Clan), La flaca (Jarabe de palo), Is this love (Bob Marley), Wicked game (Chris Isaak), No puedo vivir sin ti (Coque Malla), Knocking on heaven’s door (Bob Dylan), Come as you are (Nirvana), Yellow (Cold play), Born to be wild (Steppenwolf), Zombie (Cranberries)
31/ 1 / 2024
28 / 2 / 2024
26 / 3 / 2024
24 / 4 / 2024
29 / 4 / 2024
NORMES DE PARTICIPACIÓ:
  • Les cançons proposades han de ser fàcils de tocar per a afavorir la participació dels músics, intentant que es tracte de cançons conegudes o estàndard. No es tracta d’un concert, sinó de poder tocar i cantar de la manera més fàcil i relaxada possible: com es fa entre un grup d’amics.
  • Es donarà prioritat a propostes de diferents estils musicals.
  • L’objectiu d’aquesta activitat és crear un espai on tot aquell que tinga inquietuds musicals puga participar d’una manera o una altra. Encara que toquem per a nosaltres mateixos, també es pot vindre a gaudir de l’ambient com a públic (en aquest cas, si bé és necessari ser membre de la comunitat educativa de l’IES Canonge Manchón, no fa falta inscripció prèvia)
  • Solament està obert a la comunitat educativa de l’IES Canonge Manchón. Si en algun moment algú vol proposar a una persona convidada, ha de dir-ho obligatòriament al coordinador de l’activitat, el qual valorarà la seua idoneïtat.
  • És obligatori inscriure’s en el qüestionari establit a dalt per a poder participar, així com emplenar totes les caselles (per a qualsevol dubte contactar amb el coordinador a través del correu electrònic que ve en el cartell de l’activitat)
  • Excepte per a la bateria, que estarà disponible una del centre, per als altres instrumentistes és necessari que indiquen si portaran el seu propi instrument (el centre no es compromet a facilitar instruments)
  • Una setmana abans de la jam s’enviarà per correu electrònic, a tots els inscrits en l’activitat, el llistat definitiu de cançons i participants per a poder fer reajustaments en els temes a tocar.
  • Músics i cantants han d’estar, si pot ser, mitja hora abans de l’inici de l’activitat per a organitzar l’ordre de participació i acabar d’aclarir dubtes.
  • Es convida a tot el que vulga i puga, a participar en el muntatge i desmuntatge de l’activitat per a ajudar en el procés i fins i tot per a aprendre de la part tècnica que aquesta implica.