Material Orientació

Orientació a l'IES

BLOG "Orientadoras en Acción"

En aquest blog pots trobar el que necessites relacionat amb l'Orientació Acadèmica i Professional . Aquest blog està sent elaborat per dues orientadores: Pilar López de l'IES Nit de l'Albá d'Elx i per Ma.José Durá de l'IES Canonge Manchón de Crevillent.

Desitgem que us siga d'utilitat i trobeu en ell el que necessiteu per al vostre procés de Presa de decisions.

Seguir leyendo

Documents per a les famílies

Ací pots trobar la documentació elaborada pel departament d'orientació i que ha sigut entregada pels tutors i les tutores en les reunions amb les famílies.

Seguir leyendo

Canal de Youtube "desorienta Mariajo"

"desorienta Mariajo" és un nou canal d'orientació on trobar informació per a pensar i prendre decisions. Aquest canal pertany a la nostra orientadora M. José Durá, que s'esforça moltíssim per a arribar a tots i totes, i va dirigit a famílies i alumnat.

En aquest canal trobaràs vídeos tutorials d'ORIENTACIÓ, en els quals s'exposa les característiques de les diferents etapes educatives: ESO, BAT, FP I ACCÉS A la UNIVERSITAT.

Si accedeixes al seu canal, trobaràs les respostes als teus dubtes en l'àmbit educatiu.

Canal Youtube

Recursos d'Orientació

Si vols ampliar la informació sobre l'Orientació acadèmica i professional, en aquesta secció tens accés a un PADLET d'ORIENTACIÓ.

És una plataforma digital en la qual hi ha materials, enllaços, vídeos...relacionats amb l'orientació i que poden ajudar-te en el teu procés de PRESA DE DECISIONS.

Ací tens el PADLET " ORIENTACIÓN EN EL AULA ¿Y ahora qué?

Em conec, Em vull i Decidisc

Si vols ampliar la informació que t'ajude en el teu procés de presa de decisions, en aquesta secció tens accés a un PADLET d'ORIENTACIÓ.

És una plataforma digital en la qual hi ha materials, enllaços, vídeos...relacionats amb l'orientació i que poden ajudar-te en el teu procés de PRESA DE DECISIONS.

Ací tens el PADLET " ME CONOZCO, ME QUIERO Y DECIDO

Compartim Recursos i Reflexions

En aquesta secció podeu accedir a materials que aborden diferents temàtiques i que poden facilitar-te el teu procés d'aprenentatge i creixement personal.

Trobaràs informació sobre: tècniques d'estudi, autoestima, autocontrol emocional, motivació, neurocosas, llibres interessants...

Seguir leyendo

CONTACTA AMB NOSALTRES:

Per a qualsevol dubte o suggeriment, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres i t'atendrem al més prompte possible.

 

ESPERANZA COVES MORA

Orientadora dels nivells:

 • 1r ESO
 • 3r ESO
 • PDC

ISABEL SALA GUILLEM

Orientadora dels nivells:

 • FP Bàsica
 • AULA OBERTA
 • 1r BAT
 • Cicles Formatius de Grau Mitjà
 • Cicles Formatius de Grau Superior

CARLA FERNÁNDEZ GONZÁLEZ

Orientadora dels nivells:

 • 2n ESO
 • 4t ESO
 • 2n BAT