Professorat

ZONA RESERVADA AL PROFESSORAT

Per a poder interactuar amb els elements d'aquesta pàgina, has d'iniciar sessió, en cas contrari, no podràs ficar incidències ni reserves.

Incidències al centre

Podeu informar ací d'una incidència TIC (equips, xarxa, contrasenyes...) de:

  • Aules d'informàtica
  • Sala de professorat, consergeria, departaments...
  • Aules ordinàries

O també incidències de manteniment:

  • De fusta, com portes...
  • D'electricitat, tubs, endolls...
  • Persianes o qualsevol incidència de manteniment
Reserva de sales i equips

PREGUNTES FREQÜENTS

Protocols d'ús de les sales o carros

Els protocols a seguir si fem ús de carros o cistelles, els trobareu a la carpeta d'inici de curs que està en AULES sabor Docent, en el curs "Claustre", en la secció de Vicedirecció, carpeta "TICS I AVARIES".

Accés a la web (usuari registrat)

Per a poder fer una reserva o posar una incidència és necessari que sigues professor/a de l'IES Canónigo Manchón.

La intenció de Conselleria és que utilitzem el mateix usuari i contrasenya que utilitzem a ÍTACA, AULES i qualsevol altra plataforma com OVIDOC. Sempre el DNI i la contrasenya.

Però això encara no és possible. Podeu provar-ho, però crec que no entrareu. Atenció perquè teniu 3 intents per a entrar. Per accedir a PortalEdu, clica el botó Accedir que trobaràs dalt d'aquesta pàgina a la dreta, baix dels idiomes.

L'usuari serà el correu gva i la contrasenya la que vosaltres heu decidit. Està clar que si és la primera vegada que accediu, encara no teniu cap contrasenya i el primer que heu de fer és crear-la, clicant en:

Heu perdut la contrasenya?

Després poses el teu correu gva i cliques el botó "Obté una contrasenya nova". T'enviaran un correu amb l'enllaç perquè poses la contrasenya que vulgues. A partir d'ara, ja podràs accedir per a fer reserves o posar incidències.

Més informació

Podràs trobar més informació sobre com fer una incidència, una reserva, modificar o anul·lar reserva al dossier d'inici de curs que ja saps  en quina secció del curs Claustre, en AULES, està.

Com contactar amb la coordinadora TIC