Certamen de curtmetratges

Participàrem en la segona edició del certamen de curtmetratges de Crevillent que se celebrà l’agost passat!

Nit de cinema

Així és. El curs passat, els nostres companys i companyes de batxillerat, primer i segon, realitzaren uns curts amb la participació de robots com a actors o actrius i que presentaren al certamen. Però no només curts d’informàtica, sinó també algun curt de música.

De tots els que presentàrem, van eixir triats per a visualitzar-los en un acte oficial, que tingué lloc els dies 6 i 7 d’agost, dos o tres i entre ells, el vídeo “La realidad de lo virtual” de Noa García, fos un d’ells. Segur que us sonarà perquè també el visualitzàrem en la fira robòtica de “El Caleidoscopio” en maig i que ja publicàrem una notícia sobre el dia de la presentació dels curts (ací teniu l’enllaç). En la següent imatge, podràs veure al final el nom de la nostra companya i si cliques sobre ella, et portarà a la web del certamen.

Segons ens ha contat Noa García, que va assistir al certamen com a representant del seu grup, va ser tot molt emocionant. Tingueren una àgape abans de l’acte que tingué lloc a la casa de cultura i després l’entrevistaren. Fos tot molt bonic i segons paraules de Noa, amb ganes de repetir. Així que, et desitgem el millor per a aquest curs i bona sort! A continuació, us deixem unes imatges del certamen.

Ángel Ferrández