La MICE: el festival que mai dorm

Participem per segona vegada en la MICE, en la seua novena edició.

Fa dos cursos, participàrem en la MICE per primera vegada i guanyàrem el premi del públic amb el curt de NORA, el recordes? La mice l’organitza l’associació “Jordi el mussol” i col·labora amb moltes altres entitats com la “Generalitat Valenciana”, el “Cefire”…

Aquest curs passat, presentàrem a la MICE, una sèrie de vídeos que havien fet els nostres companys de batxillerat. La MICE té 3 seccions: l’estatal, l’accessible i València.

Des del nostre centre, presentàrem els curts en les 3 categories. Alguns d’ells els gravaren aquest curs passat, però altres els feren fa dos anys, abans de la pandèmia i encara no havien participat.

El 15 d’octubre, tingué lloc la presentació de la 9a Mice 2021. Us deixem ací l’enllaç al vídeo, per si us interessa.

Fins al 15 d’octubre, la gent podia votar el o els vídeos que més li agradaven, perquè un dels premis, correspon al “premi del públic” per al vídeo més votat. Encara que ja ha finalitzat, us deixem ací les categories i els vídeos presentats.

Accessible València (30 vídeos presentats, 3 nostres). Aquesta secció porta subtítols en valencià, perquè les persones amb problemes auditius puga seguir el vídeo.

Accessible estatal (35, 3 són nostres). També amb subtítols, però en castellà.

Estatal (65 vídeos, 5 són nostres)

Rubén Licián