Com sona l’ESO

ALTEA 2023

Com sona l’ESO és el nom que se li dona a aquesta trobada entre més de 1000 estudiants de la Comunitat Valenciana.

Aquesta trobada es produeix cada any en una població diferent i enguany tocava a Altea. Del nostre centre van ser 16 alumnes acompanyats per dos professors, Fátima de música i Joan de tecnologia.

L’esdeveniment va durar tres dies, des del dimecres 10 de maig fins al divendres 12 de maig. Cada dia feien coses diferents. El primer dia van acampar i totes les vesprades practicaven els balls, huit danses diferents, que després posarien en comú, perquè el gran moment es produïa divendres a les 22.00 amb 1400 persones tocant, cantant i ballant alhora. Us deixem l’enllaç d’aqueix moment ací.

A les nits tenien concerts i abans de tocar el grup convidat, els instituts feien també els seus concerts. Per exemple, dijous va actuar “Auxili“, que toquen reggae amb pinzellades de ska, ragga i rap. El divendres, “La Kinki Band“, una orquestra que té com a principal objectiu fer dels seus directes una festa tocant una diversitat d’estils.

També es va passar l’humorista lingüístic i imitador de mares, que té per nom artístic “Cabrafotuda“, de la Vila Joiosa, nom inspirat en aquest «De la Vila i plores, cabra fotuda».

La veritat és que s’ho van passar molt bé, perquè van conéixer a moltes persones, van ballar, van riure es van abraçar i segur que els ha deixat un bon record en les seues memòries.

Itto (1ESOA) i Ivón (1ESOG)