Taller de poesia actual

Hui hem tingut l’oportunitat d’explorar la bellesa de la poesia a través d’un taller inspirador basat en el poemari “a/brazadas” d’Elia S. Temporal i Mar Busquets-Mataix. En el qual també va col·laborar en l’edició en línia la nostra exalumna Julia Vinuesa.

Rodrigo i Gloria han sigut els encarregats de presentar-nos a les autores i continuar el diàleg poètic amb rap.

Les poetes també ens han revelat la guanyadora del concurs poètic que s’ha dut a terme des de la Biblioteca: Andrea García, enhorabona. I han utilitzat estos poemes com a punt de partida per a les seues pròpies creacions artístiques: dibuixos, audiovisuals i pódcast, entre altres. Les autores estaven encantades amb esta creativitat i sensibilitat que han demostrat a través dels seus treballs.

Agrair també a l’alumnat de jardineria la seua col·laboració, Andrea i Elena els han fet lliurament d’uns rams meravellosos i al Departament d’Informàtica pel suport tècnic.

Pots veure-ho en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=79wekguzfb8&t=81s