Jornades de conscienciació en ciberseguretat

Els propers dilluns 28 i dimarts 29 de març tindran lloc les jornades de conscienciació en ciberseguretat adreçades a l’alumnat de 2n d’ESO.

Com sabeu, els nostres fills i filles viuen envoltats de tecnologies que els obrin les portes a un món de coneixements i diversió, però també de riscos i perills. Ells són el que es coneix com a “nadius digitals”, ja que utilitzen la tecnologia com una cosa natural, cosa que els fa creure’s experts i infravalorar els seus perills.

Les jornades constaran de dues sessions: la primera enfocada en la conscienciació i la segona més enfocada a la part pràctica i tècnica.

Autorització prèvia

És per això que és molt important que participen, per la qual cosa cal dur l’autorització signada és el més aviat possible si encara no l’heu portada.

Sessió per a famílies

A més, el dilluns 28 de març a les 19:00 es realitzarà una xarrada en línia per a totes les famílies en la plataforma Webex on s’explicaran pautes per ajudar-los a utilitzar el mòbil amb responsabilitat o a navegar per internet de manera segura.

Més informació