Formació professional

CFGM Pedra Natural

El cicle formatiu de Pedra Natural té una durada de dos cursos i acredita el títol oficial de Tècnic en Pedra Natural.

CE Ciberseguretat en Entorns de Tecnologies de la Informació (CETI)

El curs d’especialització en ciberseguretat en Entorns de Tecnologies de la Informació proporciona la formació necessària per poder treballar com a expert, auditor, consultor o analista en ciberseguretat.

CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW)

El Cicle Formatiu de Grau Superior d’Aplicacions Web té durada de dos cursos i acredita el títol oficial de Tècnic Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web.

banner_smr

CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX)

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes té durada de dos cursos i acredita el títol oficial de Tècnic de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

banner_aula_INF1_270

CFGB Informàtica d’Oficina

El Cicle Formatiu de Grau Bàsic d’Informàtica d’Oficina té durada de dos cursos i acredita el títol oficial de Tècnic Professional Bàsic en Informàtica d’Oficina.

Instal·lacions

Les instal·lacions del centre inclouen aules informàtiques totalment equipades amb projector i un ampli taller destinat a la realització de les pràctiques i el manteniment d’equips.

Borsa de Treball

La borsa de treball facilita la relació de l’alumnat amb les empreses interessades en la contractació de professionals qualificats del sector de la informàtica i les comunicacions.

Ofertes de Treball

Si la teva empresa té necessitat de professionals del sector de la informàtica i les comunicacions, fer-nos arribar una sol·licitud a través del correu electrònic fp@iesevalorpego.org o del formulari de contacte i la farem arribar als components de la borsa de treball de professionals del IES Enric Valor de Pego.

IES Enric Valor – Departament Informàtica
Carrer Duanes, 17 – Codi Postal 03780 Pego
fp@iesevalorpego.org – Telèfon 966409960