Formació Professional

banner_daw

CFGS Desenvolupalment d’Aplicacions Web (DAW)

El Cicle Formatiu de Grau Superior d’Aplicacions Web té durada de dos cursos i acredita el títol oficial de Tècnic Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web.

banner_smr

CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX)

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes té durada de dos cursos i acredita el títol oficial de Tècnic de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

banner_aula_INF1_270

Instal·lacions

Les instal·lacions del centre inclouen aules informàtiques totalment equipades amb projector i un ampli taller destinat a la realització de les pràctiques i el manteniment d’equips.

 

Borsa de Treball

La borsa de treball facilita la relació de l’alumnat amb les empreses interessades en la contractació de professionals qualificats del sector de la informàtica i les comunicacions.

Ofertes de Treball

Si la teva empresa té necessitat de professionals del sector de la informàtica i les comunicacions, fer-nos arribar una sol·licitud a través del correu electrònic fp@iesevalorpego.org o del formulari de contacte i la farem arribar als components de la borsa de treball de professionals del IES Enric Valor de Pego.

IES Enric Valor – Departament Informàtica
Carrer Duanes, 17 – Codi Postal 03780 Pego
fp@iesevalorpego.org – Telèfon 966409960