Presentació
La Formació Professional d'Indústries Alimentàries té una llarga tradició en el nostre Centre, ja que en 1996 s'implanta el Mòdul d'Anàlisi i control d'Aliments (convertit poc després en el Cicle Formatiu d'Indústries Alimentàries) i el Programa de Garantia Social (antecedent de la FPB).
En l'actualitat, l'oferta educativa de la Família d'Indústries Alimentàries es compon d'una FPB d'Activitats de forn i Rebosteria, un Cicle de Grau Mitjà de Rebosteria, forn i Confiteria i un Cicle de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària (aquest últim en doble modalitat: presencial i semipresencial) i Curs d'Especialització de Fleca i Brioixeria Artesanal
Tant la FPB com els Cicles Formatius s'acompanyen de pràctiques laborals amb empreses nacionals i a l'estranger (Programa de Mobilitats Internacionals Erasmus + i FCT Europa).
![Panes (Curso especialización) Panes (Curso especialización)](https://portal.edu.gva.es/iesvremei/wp-content/uploads/sites/70/2023/02/Panes-Curso-especializacion-1.jpg)
![323655650_3492754230994552_5968069530644797704_n 323655650_3492754230994552_5968069530644797704_n](https://portal.edu.gva.es/iesvremei/wp-content/uploads/sites/70/2023/02/323655650_3492754230994552_5968069530644797704_n-1.jpg)
![329126568_927666382009930_3281455202429970401_n 329126568_927666382009930_3281455202429970401_n](https://portal.edu.gva.es/iesvremei/wp-content/uploads/sites/70/2023/02/329126568_927666382009930_3281455202429970401_n.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/iesvremei/wp-content/plugins/bb-plugin/img/pixel.png)
![FPB panadería_page-0001 FPB panadería_page-0001](https://portal.edu.gva.es/iesvremei/wp-content/uploads/sites/70/2020/05/FPB-panadería_page-0001-1.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/iesvremei/wp-content/plugins/bb-plugin/img/pixel.png)