La flora del bosc de la ribera

Hui 30 de gener, l’alumnat de 1r d’ESO A ha gaudit d’una activitat molt interessant sobre la flora del bosc de ribera, en la qual han treballat, per un matí, com a vertaders il·lustradors i il·lustradores del món natural.

Acompanyats per Rafael Muñoz, tècnic de la Confederació hidrogràfica del Xúquer i especialista en flora de ribera de riu, hem anat fins al paratge de la Xopera on, sota les indicacions de Rafael, hem realitzat il·lustracions de dues espècies de xops. De nou al centre, l’alumnat ha acolorit les seues il·lustracions, que han quedat la mar de boniques. Podeu trobar-les exposades a l’escala de l’entrada del centre.

Aquesta activitat s’ha englobat dins d’un conjunt d’activitats relacionades amb la celebració del dia de l’arbre a la Comunitat Valenciana, com les impressions de les escorces dels arbres del pati i les seues fulles, exposades també al hall del centre, que han realitzat l’alumnat de 3r d’ESO, o el panel sobre les utilitats dels arbres realitzat per l’alumnat de 2n d’ESO PAC.