Visita a l’escola infantil Samaruc

Ahir dia 24 de gener el grup d’alumnes de FOL de 1r d’educació infantil anaren a l’escola infantil Samaruc a fer una avaluació completa de riscos laborals.

Molta feina no férem perquè MªJosé, la seua directora, quan dissenyà la seua escola la va fer complint cada article de la normativa que regula les escoles infantils, així que avaluàrem tots els ítem amb un correcte. L’alumnat aprofità que estava en el seu entorn de treball futur, durant l’horari lectiu, per aprendre més coses a banda de prevenció, com per exemple veure la interacció dels mestres amb els xiquets en les diferents classes de l’escola, o el moment de l’arreplegada de iaios i pares dels menuts…

A més, MªJosé contestà totes les preguntes que li formulàrem i ens donà una lliçó super útil de com enfocar el procés de recerca d’ocupació d’un tècnic en educació infantil. Ens contà què espera ella d’un tècnic quan fa les pràctiques en la seua escola, què mira ella en els currículums o fins i tot, quines preguntes planteja en les entrevistes.

Va estar genial, aprenguérem moltíssim!