Visita a EDEM i MUVIM

El 7 de novembre els grups de 2APSD (dependència) i 1EI (educació infantil) visitàrem la Llançadora de Mercadona per fer un taller de creativitat i veure com seria desenvolupar el negoci amb la seua ajuda.

A continuació ens desplaçàrem al MUVIM per veure un museu innovador en el seu plantejament i tinguérem la sort de coincidir amb l’exposició temporal de l’artista plàstic del poble JARR qui acceptà vindre a explicar-nos la seua obra. Descobrírem a un artista genial i humil al mateix temps, qui ens parlà dels seus orígens en el món de la dansa, de com treballa, d’on li ve la creativitat, quins temes inspiren les seues exposicions, com cada pesa és intimitat i la creativitat és la manera de parlar d’eixa intimitat… Joan Antoni ens va fer pensar, ens va divertir, ens va mostrar l’ànima dels objectes que tenim en les nostres cases i que parlen dels seus propietaris…

Agrair-li de tot cor que sense esperar res a canvi s’oferira a apropar l’art contemporani a alumnes que mai havien estat davant d’un quadre, d’una escultura, d’una representació artística i, molt orgullosos de parlar i tindre a prop a un artista de la seua importància.