Nova oferta formativa Cicles Formatius pel curs 2023/24 (Ampliació!)

Ens han ampliat l’oferta! Impartirem també el “CFGS d’Educació Infantil” en horari de vesprada (14:30 a 21:15)

Ens alegra anunciar que la Conselleria ens ha ampliat l’oferta formativa per al curs 23/24. Per una banda s’oferirà el CFGS IS (Integració Social) en horari de vesprada (14:30 a 21:15) i el CFGS EI (Educació Infantil) en horari de vesprada (14:30 a 21:15) complementant l’oferta de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Per altra banda, s’implantarà el CE IABD (Intel·ligència Artificial i Big Data) en horari de vesprada (14:30 a 21:15) corresponent a la família professional d’Informàtica i Comunicacions.

Quedaran així implantades tres famílies professionals al centre. L’oferta completa del centre queda resumida en les següents imatges: