Fase Final de la Lliga de Debat 2023

L’IES Sant Vicent Ferrer ha tingut la gran oportunitat de participar en la fase final de la Lliga de Debat de Secundària i de Batxillerat. Després de quedar l’equip guanyador en la Fase Local i de ser l’equip representant de la UV, ha pogut compartir una experiència inoblidable amb altres companys d’equips provinents de 15 universitats amb les quals compartim la nostra llengua.

L’alumnat ha aprés a debatre, a flexibilitzar tesis, a desenvolupar-ne noves però, sobretot, ha crescut en gestionar les seues emocions: recompenses i decepcions, incomprensions en alguns casos… Pena i alegria barrejades a ritmes vertiginosos.Ha sigut una lliçó de vida. Tal qual.
L’organització per part del SEDI de la UV ha sigut impecable i estem molt agraïts a tots els que han fet possible aquesta mena d’activitats, però estem, sobretot, molt feliços d’haver arribat al final, on tots els equips eren campions. Tot un repte! Tornarem amb la il.lusió que mou aquestes iniciatives meravelloses al curs vinent. I tant!