De Viva Veu

Dissabte passat, 11 de juny, vam assistir a l’acte final del certamen de lectura en veu alta “De Viva Veu” de la Comunitat Valenciana, que es va celebrar al Palau de les Arts de València. Vam acompanyar els nostres alumnes de 4t d’ESO Mohamed El Adel, Rem Kardane Jaidi i Biel Santamaria Buil, que representaren Algemesí en la categoria “Oronetes”.

Van llegir un fragment de l’obra “Parlem d’amor? Tu tries”, d’Anna Oliver i Borràs. Tothom va poder gaudir de la seua lectura i de la de totes les companyes i tots els companys d’altres centres que també hi participaren.

Volem felicitar-los pel seu interés per la lectura en la nostra llengua, per la preparació dels textos i per la seua participació i implicació en aquesta tasca.

Va ser una experiència molt motivadora que esperem poder repetir els cursos següents.