Passejada fins a la Creu Coberta i el riu Verd

El passat 17 de febrer, els alumnes de 4rt PR4 van poder fer una passejada fins a la Creu Coberta d’Alzira, arribant fins al pont de Carles I que travessa el riu Verd o dels Ulls. El primer és el monument on, des del punt de vista històric, tradicionalment s’ubica la mort del rei Jaume I. El segon espai és un paratge significatiu, encara que menut. De camí van poder observar una fita que delimita el canvi dels termes municipals, els mollons que indiquen la Via Augusta, també recentment habilitada com a camí de sant Jaume, les marques del Gran Recorregut i alguns arbres significatius.

Hem aprés a estimar-nos la natura i l’entorn més immediat. Tornarem, sense dubte.

http://anarendansa.blogspot.com/2021/02/passejada-fins-la-creu-coberta-i-el-riu.html