Carta a les famílies 20/21

Benvolgudes famílies,
Ens dirigim a vosaltres per tal d’informar-vos dels canvis que hem realitzat al centre per protegir la salut del nostre alumnat i de la resta de la comunitat educativa.
Estem a punt d’encetar un nou curs marcat per circumstàncies excepcionals resultants de la pandèmia produïda per la COVID-19. Sabem com és de difícil aquesta etapa i com és d’imprescindible, per a la seguretat de totes i tots nosaltres, la vostra col·laboració. Units intentarem vetllar per garantir el dret de les vostres filles i fills a l’educació i a estar protegits. Tot intent en aquest sentit és primordial per a nosaltres i sabem que comptem també com vosaltres.
Les actuacions que us exposem a continuació són les que podeu trobar en aquest document: Carta a les Famílies 20/21

Espai d’informació COVID-19