Ampliem la oferta formativa amb el CFGS DAW en modalitat semipresencial

Ens complau anunciar que el proper curs 2020/21 disposarem de la modalitat semipresencial del CFGS DAW (Desenvolupament d’Aplicacions Web) que completarà la oferta formativa actual en la família d’Informàtica i Comunicacions. A setembre s’obrirà un procés extraordinari d’admissió i matrícula per aquesta modalitat formativa.

21/09/2020 Ampliació de la informació: Calendari admissió

Acaben de notificar-nos des de la Direcció General de Formació Professional, la resolució que estableix el calendari i el procediment d’admissió extraordinària i matrícula de l’alumnat en els ensenyaments de Formació Professional en la modalitat semipresencial de DAW que tenim concedida.

Els assistents telemàtics estaran habilitats en l’adreça: https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/

Resum Calendari Extraordinari d’Admissió

  • Publicació de vacants: 23 setembre
  • Enregistrament de sol·licituds telemàticament: 23 a 28 setembre
  • Fi de presentació del Requisit Acadèmic: 29 setembre
  • Importació de sol·licituds per part del centre: 29 y 30 setembre
  • Publicació de Llistats Provisionals d’admesos: 6 octubre
  • Reclamacions telemàtiques a aquestes llistes provisionals: 6 al 8 octubre
  • Publicació de Llistats Definitius d’admesos:15 octubre
  • Reclamacions telemàtiques a aquestes llistes definitives: 15 i 16 octubre
  • Període de matrícula: 16 al 19 octubre

Més informació en la pàgina d’admissions de GVA: http://www.ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/admision-alumnado-en-ciclos-formativos

RESOLUCIÓ de 18 de setembre de 2020, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual s’estableix el calendari i el procediment d’admissió extraordinària i matrícula de l’alumnat en els ensenyaments de Formació Professional Bàsica, de grau mitjà i de grau superior, en centres públics no universitaris incorporats al Pla valencià d’impuls i millora de la Formació Professional per al curs 2020-2021. (DOGV núm. 8910 de 22.09.2020)

02/09/2020 Ampliació de la informació:

Ens informa Conselleria, de que el procés extraordinàri d’admissió i matrícula a la modalitat Semipresencial per CFGS DAW tindrà lloc a finals de setembre, amb la intenció que les classes dels mateixos comencen al més aviat possible, encara que serà al llarg del mes d’octubre. Aquest procés extraordinari d’admissió es desenvoluparà d’acord amb la Resolució que es publicarà al DOGV a mitjan setembre. Vos mantindrem informats a través d ela pàgina web de qualsevol novetat al respecte.